↓ A NEBO ↓

>>www.mujsuperbox.cz <<

________________________________________________________

Avril Lavigne - Krátké info

28. května 2012 v 19:34 | Margarette Kim |  ✝Ostatní SCENE a MODELS✝

Avril Ramona Lavigne


Je kanadská rocková zpěvačka, která se narodila v Belleville, Ontario v Kanadě 27.září 1984.
Její jméno bylo vybráno jejím otcem, a znamená francouzsky Duben, jelikož její rodina má francouzský původ.
Její rodiče jsou Judith-Rosanne a Jean-Claude Lavigne a má staršího bratra Metthewa a mladší sestru Michelle.




Zájmy:

V roce 2008 navrhla svou vlastní módní značku Abbey Dawn, v roce 2009 navrhla svůj vlastní parfém Black Star

Charakter.:

- Jejím nejoblíbenějším jídlem je pizza s olivami
- Tetování : Na levém zápěstí má hvězdu, na pravém zápěstí má malé růžové srdce s písmenem D
- Evan Taubenfeld ji považuje za najdražší kamarádku na světě


Filmografie:

1996 - Sabrina, mladá čarodějnice - role sebe sama

2004 - Divoká jízda - taky role sebe sama

2006 - Za plotem - role Heather

2006 - Fast food nation - role Alice

2007 - Osobní spravedlnost - role Beatrice Bell

2012 - Doba ledová (kontinentální drift) - role Shelly


Alba:

Let Go (2002 - 2003)

Under My Skin (2004 - 2006)

The Best Damn Thing(2007 - 2010)

Goodbye Lullaby (2011 - současnost)





© wikipedia.org
 

9 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Sis Sis | 28. května 2012 v 19:38 | Reagovat

---NOT---

2 Madelain Madelain | Web | 28. května 2012 v 19:39 | Reagovat

Mám jí ráda :)

3 Lucilla Leppänen Lucilla Leppänen | Web | 28. května 2012 v 19:42 | Reagovat

Nevím proč, ale na 2. a poslední fotce mi připomíná Amy Lee :) Ale má strašně pěkne oči a nekteré pisničky se mi od ní líbí :)

4 pathofmisery pathofmisery | 28. května 2012 v 19:50 | Reagovat

první dvě alba bomba.. pak ty další moc nemusím

5 Mia Mia | 28. května 2012 v 19:52 | Reagovat

nevim jestli ona zrovna je scene.

6 Bonnie BS Bonnie BS | Web | 28. května 2012 v 19:55 | Reagovat

moja  obľúbenkyňa...vôbec  akoby  nestarla..stále  vyzerá  rovnako  dobre  ;)  len či  je  scene..tak  to  je  otázne...

7 DeeXx DeeXx | Web | 28. května 2012 v 19:56 | Reagovat

Neřekla bych že sem avril zrovna patří, ale rozhodně tu patří více než One Direction =)) Jinak Avril mám opravdu jako zpěvačku ráda, ale poslední album mě dost zklamalo..

8 Margarette Kim Margarette Kim | 28. května 2012 v 19:58 | Reagovat

[7]: tenhgle blog je snad o všem možnym, najdete tu věci od scene po japosnko, malování, drdoly , obrázky atd :D není scene určitě ne ale patří sem x)

9 Kej Tý Kej Tý | Web | 28. května 2012 v 20:54 | Reagovat

Moje oblíbená zpěvačka její song "GIRFrend " je nejlepší :)))
Ale nevěděla sem že je pův. Francouzka!

10 odula odula | Web | 28. května 2012 v 21:21 | Reagovat

Avril jsem měla ráda na začátku, ale jakmile se z ní stala barbína, kterou před tím úplně odmítala, zhnusila se mi.

11 my-world-with-zac my-world-with-zac | Web | 28. května 2012 v 22:08 | Reagovat

Ahoj, změnila sem celý blog a těším se na názory ostatních, prosím jukni na něj. :-) Taky hledám nové Affs a ještě chci vědět co by ste na mém blogu ještě chtěli? ;-) Prosím hoď mi tam nějaký komentík :D budu ti vděčná. Moc moc moc se ti omlouvám za reklamu a komentík ráda oplatím.

12 Deryn Deryn | Web | 28. května 2012 v 22:17 | Reagovat

Vždycky jsem ji měla ráda, dokonce i po změnách image. To se do teď nezměnilo a doufám, že ani nezmění

13 Weruša Weel Bang Weruša Weel Bang | E-mail | Web | 29. května 2012 v 9:35 | Reagovat

Je úžasná ;))

14 Vivi Vivi | 29. května 2012 v 14:47 | Reagovat

Pro mě nejlepší na světě!! Jinak, neřekla bych, že se z ní stala bárbína. Trochu změnila styl oblékání, ale ve své podstatě je pořád stejná.

15 Daysy Daysy | E-mail | Web | 29. května 2012 v 16:00 | Reagovat

Avril je fajn. ^^ Ale dřív jsem ji měla radši.

16 Lilly Lilly | 29. května 2012 v 17:55 | Reagovat

[15]: To isté... Je fajn ale teraz už ju moc nemám rada.. Ale je dobrá :) ^^

17 Claudi %) Claudi %) | 29. května 2012 v 17:57 | Reagovat

mohla jsi sem dát jeji nové fotky :)

18 I love avril I love avril | 29. května 2012 v 20:02 | Reagovat

Miluju jí...konečně článek o ní :)

19 MoníQ MoníQ | Web | 30. května 2012 v 14:37 | Reagovat

Jé já ji úplně žeru! ♥  skvělej článek!  :))

20 CanadaFlord CanadaFlord | E-mail | Web | 15. března 2018 v 19:37 | Reagovat

It is truly a nice and helpful piece of information. I'm happy that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

prescription pricing
<a href=http://canadianpharmacycubarx.com/#>canada drug pharmacy</a>
canada pharmacy online reviews
<a href="http://canadianpharmacycubarx.com/#">aarp recommended canadian pharmacies</a>

21 TrevorFlord TrevorFlord | E-mail | Web | 15. března 2018 v 23:46 | Reagovat

Good respond in return of this matter with genuine arguments and describing the whole thing about that.
<a href=http://genericviagracubarx.com/#>viagra generic</a>
scam natural viagra
<a href="http://genericviagracubarx.com/#">cheap viagra</a>

22 ranitidine 300 mg ranitidine 300 mg | E-mail | Web | 22. března 2018 v 12:38 | Reagovat

buy ranitidine

23 ranitidine 150 mg ranitidine 150 mg | E-mail | Web | 22. března 2018 v 23:03 | Reagovat

ranitidine 300 mg

24 ranitidine 300 mg ranitidine 300 mg | E-mail | Web | 22. března 2018 v 23:22 | Reagovat

ranitidine 150 mg

25 mobic meloxicam	7 5 mg mobic meloxicam 7 5 mg | E-mail | Web | 23. března 2018 v 8:18 | Reagovat

mobic meloxicam 15 mg

26 mobic meloxicam	7 5 mg mobic meloxicam 7 5 mg | E-mail | Web | 23. března 2018 v 10:26 | Reagovat

mobic meloxicam    medication

27 mobic meloxicam	7 5 mg mobic meloxicam 7 5 mg | E-mail | Web | 23. března 2018 v 18:58 | Reagovat

mobic meloxicam    7 5 mg

28 http://mobicmeloxicam15mg.com/#mobic-meloxicam-medication http://mobicmeloxicam15mg.com/#mobic-meloxicam-medication | E-mail | Web | 30. března 2018 v 14:47 | Reagovat

mobic meloxicam medication

29 http://mobicmeloxicam15mg.com/#mobic-meloxicam-medication http://mobicmeloxicam15mg.com/#mobic-meloxicam-medication | E-mail | Web | 30. března 2018 v 23:07 | Reagovat

mobic meloxicam 7 5 mg

30 vardenafil vardenafil | E-mail | Web | 6. dubna 2018 v 21:21 | Reagovat

If you desire to take a good deal from this piece of writing then you have to apply these strategies to your won weblog.

31 smettere di fumare smettere di fumare | E-mail | Web | 9. dubna 2018 v 15:03 | Reagovat

come smettere di fumare gratis

32 smettere di fumare smettere di fumare | E-mail | Web | 9. dubna 2018 v 16:18 | Reagovat

smettere di fumare effetti pelle

33 prezzo levitra 20mg prezzo levitra 20mg | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 14:03 | Reagovat

I am in fact eager of watching humorous videos at youtube, and this video clip is truly so humorous, hehehhe.

34 cheap levitra 20mg cheap levitra 20mg | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 16:48 | Reagovat

Such are genuinely awesome YouTube videos, its my luck to go to see this web page and finding these awesome YouTube video tutorials.

35 cheap 20mg levitra cheap 20mg levitra | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 18:06 | Reagovat

Hi, I just wanted to mention, you're wrong. Your point doesn't make any sense.

36 buy levitra 20 mg buy levitra 20 mg | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 18:20 | Reagovat

Hello, thanks for all the visitors, I will add many more movies in coming days, admin

37 coupon levitra coupon levitra | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 19:04 | Reagovat

This video post is actually enormous, the echo quality and the picture quality of this film post is really remarkable.

38 cheap generic levitra cheap generic levitra | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 19:21 | Reagovat

Of course high resolution film quality consists of much memory, that’s why it gives improved feature.

39 vardenafil buy vardenafil buy | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 20:50 | Reagovat

Hi, can any body help me how to download this video tutorial from this web page, I have watched and listen it at this place but would like to get it.

40 buy 10mg levitra buy 10mg levitra | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 21:21 | Reagovat

Its absolutely good  YouTube video in terms of quality, actually good, its quality is really appreciable.

41 cheap 10mg levitra cheap 10mg levitra | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 22:21 | Reagovat

There are also so many video uploading web pages, and these also offer facility for sharing their videos, however I think YouTube is the most excellent.

42 cheap levitra 10mg cheap levitra 10mg | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 0:00 | Reagovat

If some one wants expert view about running a blog after that i recommend him/her to pay a quick visit this web site, Keep up the fastidious job.

43 cheap levitra online cheap levitra online | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 2:41 | Reagovat

Remarkable! Its in fact awesome post, I have got much clear idea concerning from this article.

44 vardenafil cost vardenafil cost | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 2:58 | Reagovat

It’s going to be end of mine day, but before end I am reading this fantastic article to increase my experience.

45 buy 10mg levitra buy 10mg levitra | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 3:30 | Reagovat

Wow! this cartoon type YouTube video I have seen when I was in primary level and now I am in school and viewing that once more at this time.

46 buy 20mg levitra buy 20mg levitra | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 5:08 | Reagovat

YouTube movies are well-known in whole world, since it is the leading video sharing web site, and I turn out to be too cheerful by watching YouTube video clips.

47 buy 10 mg levitra buy 10 mg levitra | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 6:23 | Reagovat

Some visitors are keen to watch comical movies, but I like to watch terrible videos on YouTube.

48 levitra cost levitra cost | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 7:23 | Reagovat

This post is fastidious and fruitful in favor of all new PHP related web programmers; they have to read it and do the practice.

49 vardenafil 20mg vardenafil 20mg | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 20:33 | Reagovat

Your way of telling all in this article is really fastidious, all be able to effortlessly know it, Thanks a lot.

50 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 3:31 | Reagovat

Link exchange is nothing else but it is simply placing the other person’s website link on your page at proper place and other person will also do same in support of you.

51 levitra online levitra online | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 5:40 | Reagovat

I and my mates watch the football game clips at YouTube forever, for the reason that they have in pleasant quality.

52 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 1:30 | Reagovat

Link exchange is nothing else but it is simply placing the other person’s website link on your page at appropriate place and other person will also do similar in favor of you.

53 levitra rezeptfrei deutschland levitra rezeptfrei deutschland | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 5:56 | Reagovat

This information is worth everyone's attention. Where can I find out more?

54 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | 19. dubna 2018 v 12:03 | Reagovat

levitra gabriele menezes
<a href="http://mylevitraok.com">generic levitra</a>
levitra auf kassenrezept
<a href=http://mylevitraok.com#levitra+10+mg+prezzo>levitra coupon</a>

55 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | 19. dubna 2018 v 20:17 | Reagovat

levitra beeld babyfoon philipps
<a href="http://mylevitraok.com">levitra 10 mg prezzo</a>
levitra meaning of flowers
<a href=http://mylevitraok.com#levitra+20+mg>levitra 10 mg prezzo</a>

56 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 15:30 | Reagovat

blog book guest levitra nl site
<a href="http://mylevitraok.com">levitra 20 mg</a>
levitra 10 mg bayer precio
<a href=http://mylevitraok.com#levitra+prices>levitra 20 mg bayer prezzo</a>

57 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | 21. dubna 2018 v 1:37 | Reagovat

cialis clip ditka levitra sound
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra 10 mg prezzo</a>
levitra orodispersibile costovertebral tenderness
<a href=http://levitra-gg.com#levitra+rezeptfrei+deutschland>generic levitra</a>

58 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | 21. dubna 2018 v 4:56 | Reagovat

bed bugs levitra llc taxes
<a href="http://myvardenafilok.com">levitra coupon</a>
levitra 10mg filmtabletten 4 strand
<a href=http://levitra-gg.com#levitra+10+mg+prezzo>levitra 20 mg bayer prezzo</a>

59 levitra generic levitra generic | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 5:20 | Reagovat

It’s impressive that you are getting ideas from this post as well as from our dialogue made at this time.

60 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | 7. května 2018 v 3:40 | Reagovat

levitra guguland
<a href="http://levitra-gg.com">vardenafil 20mg</a>
levitra filmomhulde tabletten tavor
<a href=http://myvardenafilok.com#levitra+prices>levitra prices</a>

61 SteevPab SteevPab | E-mail | Web | 5. června 2018 v 2:13 | Reagovat

voodoo sours medicated candy dosage of amoxicillin
<a href="http://myamoxilok.com">amoxicilina 500 mg</a>
1500 mg amoxicillin side effects
<a href=http://myamoxilok.com#amoxicillin+medscape>amoxicilina 500</a>
moxilen amoxicillin side

62 SteevPab SteevPab | E-mail | Web | 5. června 2018 v 17:08 | Reagovat

missed 1 dose of amoxicillin for children
<a href="http://myamoxilok.com">amoxicillin 1000</a>
meganeuron od plus dosage of amoxicillin
<a href=http://myamoxilok.com#amox/k+clav+875-125>amoclav</a>
surmontil dosage of amoxicillin

63 SteevPab SteevPab | E-mail | Web | 6. června 2018 v 16:49 | Reagovat

rebody hunger caps dosage of amoxicillin
<a href="http://getamoxilok.com">amoxicilina 500 mg</a>
diethyl carbonate reactions to amoxicillin
<a href=http://myamoxilok.com#para+que+sirve+la+amoxicilina>amoxicillin medscape</a>
magic corner amoxicillin

64 KiiraPab KiiraPab | E-mail | Web | 7. června 2018 v 3:03 | Reagovat

amoxicillin pediatric dose dental infection complications
<a href="http://getamoxilok.com">amoclav</a>
amoxicillin dosage for lyme
<a href=http://getamoxilok.com#amox/k+clav>para que sirve la amoxicilina</a>
amoxicilline sandoz sirop

65 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | 11. června 2018 v 22:00 | Reagovat

nike free 2 0 women's reviews on cialis
<a href="http://cialis-tt.com">cialis 30 day sample</a>
viagra side effects cialis side effects
<a href=http://cialis-gg.com#black+cialis+online+mail-order+pharmacies>tadalafil cost</a>

66 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | 12. června 2018 v 6:23 | Reagovat

tylko oryginalna viagra vs cialis
<a href="http://cialis-gg.com">cialis cost</a>
novacort nome generico de cialis
<a href=http://cialis-tt.com#cialis>tadalafil 20mg</a>

67 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | 12. června 2018 v 15:27 | Reagovat

cialis over the counter walmart photo
<a href="http://cialis-gg.com">online cialis</a>
can i split a 20mg cialis how well it work
<a href=http://cialis-gg.com#cialis+canadian+pharmacy>buy cialis 20 mg</a>

68 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | Čtvrtek v 5:03 | Reagovat

alldaychemist cialis generic
<a href="http://cialis-gg.com">interactions for cialis</a>
majcina dusica caj dejstvo cialis
<a href=http://cialis-tt.com#cialis+soft+online+mail-order+pharmacies>tadalafil</a>

69 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | Pátek v 1:22 | Reagovat

cialis finest compassionate co-op financial services
<a href="http://cialis-gg.com">cialis generic</a>
cialis generico forum al femminile
<a href=http://cialis-tt.com#tadalafil+prices>cialis prices</a>

70 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | Pátek v 21:50 | Reagovat

obat stesolid 5mg cialis
<a href="http://cialis-tt.com">cialis tablets 5mg-10mg or 20 mg</a>
differenze tra viagra e-cialis vaporable cialis for e-cig
<a href=http://cialis-tt.com#buy+tadalafil>buy 20 mg cialis</a>

71 MarkPab MarkPab | E-mail | Web | Sobota v 3:04 | Reagovat

can i take cialis and viagra together
<a href="http://cialis-gg.com">cheap cialis 20mg</a>
nulev generic cialis
<a href=http://cialis-gg.com#cialis+cost>tadalafil coupon</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama